Lederudvikling & teamudvikling

 I mine lederteam-forløb eller individuelle lederforløb handler det om at identificere & forbedre de ganske få forhold i teamets funktion eller i de enkelte lederes relationer, mønstre og dagligdage, der kan gøre den største forskel i praksis. Det handler om ledelse i praksis.

Jeg er sparringspartner for direktører, ledergrupper, mellemledere og bestyrelser. Vores samarbejde tager typisk udgangspunkt i et af de konkrete ønsker eller udfordringer, ledelsen står med lige nu eller i fremtiden. Vi arbejder med praktisk ledelse, der omsættes til konkrete forandringer i relationen til - eller adfærden hos andre.

Individuel ledercoaching

Jeg tilbyder enkelttimer eller klippekort á 6-12 sessions, hvor jeg sammen med den enkelte leder tager fat om de væsentligste udfordringer og løser dem i praksis. Jeg ser mig som lederens garant for succes.

"Jeg lærer utrolig meget af at arbejde med dig - suger til mig af din visdom. Jeg føler, at jeg kan dele mine hemmeligste og grimmeste sider." (Leder)

Tilknyttet et lederteam

Jeg følger ledergruppens møder, sætter mig ind i direktionens og medarbejdernes behov og justerer sammen med direktion og de enkelte ledere netop de få forhold, der gør samspillet stærkt og effekten høj.

"Den forandring, organisationen har gennemgået, er blevet en succes pga. dig. Du har en helt unik evne til at få andre med. Og til at få mig til at få andre med." (Leder)

Teamudvikling

Jeg laver skræddersyede udviklingsforløb, der får teams til at arbejde sammen og i samme retning. Som frisætter os fra alt det, der spilder vores tid, forbedrer relationerne og fokuserer vores adfærd på det, der gør en forskel i praksis.

"Forløbet med dig har virkelig givet et spark. Nu kører det bare: Efter 3 mdr. er alt vendt på hovedet - samarbejdet fungerer simpelthen nu".  (Leder)

Nagende relationer?

Noget af det, der suger mest energi fra ledere, er nagende relationer til andre: Både til andre ledere, til overordnede og til medarbejdere. Prøv selv at lave din egen top 3 over nagende relationer og forestil dig, hvis bare den øverste relation var en virkelig givende relation?

Fører ledelse til noget?

Artiklen om hvorfor offentlig ledelse sjældent fører til noget, går bag om TV2's "Plejehjemmene bag facaden"​ og viser de mønstre, der eliminerer effekten af vores ledelse.

Et samarbejde med mig


Med mig må du forberede dig på et 100 % ærligt samarbejde, hvor vi lægger kortene på bordet. Det handler ikke om at skrive nogle gode planer - det handler om ledelse i praksis. Til gengæld vil alle omkring dig eller deltagerne mærke en markant effekt på samspillet bagefter. Eksempler på individuelle lederforløb, som jeg har gennemført:

  1. Fast tilknyttet lederteamet, hvor jeg i en periode deltager i ledermøder og er individuel sparringspartner for ledelsen.
  2. Individuel ledercoach på timebasis, hvor vi sammen arbejder på konkrete ønsker eller udfordringer.
  3. Klippekort med 6 eller 12 sessions, hvor jeg med en leder (eller flere) får løst konkrete udfordringer i virksomheden og udviklet lederens evne til at håndtere lignende.
  4. Fast tilknyttet ledelseskonsulent, hvor jeg er tilgængelig ved behov og vi sammen forbereder møder og interaktioner.
  5. Fast tilknyttet et team for at skabe performance blandt enkelte medarbejdere og bedre samspil i teamet og på tværs til andre områder.
  6.  Facilitator af ledermøder, teammøder og bestyrelsesmøder i en periode.
  7. Akut stand-in for ledelsen i en svær periode.

Alle aftaler indgås, skræddersyes og prissættes efter dit behov.


Kontakt

Mød op på:

Østerbrogade 116

2100

Kontakt via email
Ring eller sms
Forside Tilbage til hovedsiden
Private virksomheder Vækst & samspil
Kurser Onlinekurser, der ændrer adfærd i praksis
Rekruttering Ansættelse og onboarding af medarbejdere og ledere