Individuel lederudvikling

ET INDIVIDUELT UDVIKLINGSFORLØB ER OFTE MERE EFFEKTFULDT END ET KURSUS - HER HANDLER DET OM DIG, DINE RELATIONER OG DIN DAGLIGDAG

Jeg er dagligt sparringspartner / executive coach for direktører, chefer, mellemledere og bestyrelser. Vores samarbejde typisk udgangspunkt i et af de konkrete ønsker eller udfordringer, du står med lige nu eller i fremtiden. Jeg er garant for, at du får effekt med løsningen, om det er relationer, samspil, personlig udvikling eller en konkret forandring i virksomheden.

"Forløbet med dig har virkelig givet et spark. Nu kører det bare. Samarbejdet fungerer bare nu."

"Den forandring, organisationen har gennemgået, er blevet en succes pga. dig. Du har en helt unik evne til at få andre med."

"Snorre er en slags vidundermiddel. Relationer og kommunikation kommer bare til at virke, når han har været inde over"

Med mig må du forberede dig på et 100 % ærligt samarbejde, hvor du lægger kortene på bordet. Til gengæld vil alle omkring dig eller deltagerne mærke en markant effekt på samspillet bagefter.

Eksempler på individuelle lederforløb, som jeg har gennemført:

  1. Enkelttimer á 1.500/time, hvor vi sammen arbejder på konkrete ønsker eller udfordringer, og hvor lederen kan stoppe/fortsætte efter behov.
  2. Klippekort med 6 eller 12 sessions, hvor vi både får løst konkrete udfordringer i virksomheden og udviklet lederens evne til at håndtere lignende.
  3. Fast tilknyttet ledercoach med månedsfakturering 10.000/md, hvor jeg er tilgængelig ved behov og vi sammen forbereder møder og interaktioner.
  4. Fast deltager/facilitator i alle ledergruppens/bestyrelsens møder samt personlig ledercoach for chefen. 15.000/md. 
  5. Fast tilknyttet et team for at skabe performance blandt enkelte medarbejdere og bedre samspil i teamet og på tværs til andre områder. 15.000/md.
  6. Fast rådgiver til både ledelse og virksomhedens opgaver, hvor jeg bistår ved behov til alle opgaver. 25.000/md
  7. Fast rådgiver som ovenstående, hvor jeg efter behov er stand-in for ledere eller medarbejder, faciliterer leder- og teammøder etc. 35.000/md. 

Alle aftaler indgås, skræddersyes og prissættes efter dit behov.

Se også eksempler på kurser her.

Kontakt mig uformelt via messenger, mail, sms eller telefon.