REKRUTTERING

Jeg bistår virksomheder med hele eller dele af processen: Afklaring af behov & medarbejderprofilering. Udformning af opslag, annoncering eller headhuntning. Test, cases, interview. Vurdering & prioritering. Forhandling & ansættelsesvilkår.

En væsentlig metode i processen er vægtning af skjulte formål: Hvor reelt kandidaten arbejder med sagen, eller hvor meget personlig position og magtkampe vil komme til at fylde. Der er således en rød tråd på tværs af coaching, kurser og rekruttering.

Rekrutteringsopgaven skræddersyes efter aftale i forhold til jeres behov. Det kan være kort sparring om muligheder, eller det kan være at stå for hele processen, så du kan koncentrere dig om at træffe den endelige beslutning.

CASES

Jeg har bistået til rekruttering af ledere, mellemledere, bestyrelsesmedlemmer, konsulenter, projektledere, sekretærer og personlige assistenter mv. Spørg om cases.


PRISER

Jeg gennemfører rekrutteringsprocesser fra 20.000 kr.  inkl. onboarding. Kontakt mig på 60378063, så sparrer jeg gerne med dig om, hvordan man kunne løse dit rekrutteringsbehov, herunder giver eksempler på annoncer, samtaler og forløb.

VIRKSOMHEDSRÅDGIVER & LEDERCOACH Sparringspartner for ledere & virksomheder
KURSER & LEDERUDVIKLING Transformative kurser skræddersyet til ledelsens behov