Virksomhedsrådgiver

Skal vi ansætte nye medarbejdere? Hvordan gearer vi salget højere? Hvordan kan bestyrelsesarbejdet skabe mere værdi?  Kan samarbejdet forbedres? Hvad gør vi med coronavirus? Kan vi styre økonomien bedre? Hvordan får vi organisationen til at performe bedre? Hvordan bliver vores møder mere handlingsorienterede? Kan vi booste vores udvikling?  Hvordan etablerer vi advisory board? Hvem sparrer jeg med, når jeg bare har små, daglige udfordringer? Kan nogen tage sig af de ting, vi ikke selv er gode til?

Virksomhedsledere har typisk meget stærke kompetencer inden for deres eget felt. Men styrings-, ledelses- og administrationsopgaver spænder meget bredt: Der vil være forhold, som jeg måske har mere erfaring med og kan få til at ske lettere. Der kan også være udviklingspotentialer, som jeg kan se lettere udefra. Mit bidrag er at skabe de (gerne få og små) forandringer, der løfter virksomheden mest, og få dem til at give effekt.

Snorre Andersen Snorre Christian Andersen

Eksempler på opgaver

I samarbejde med virksomhedens ledelse eller bestyrelse har jeg løst følgende opgaver:

 • Økonomisk vækst i salgsvirksomheder. Jeg er sporhund efter potentialer og følger dem helt til dørs, indtil effekten kan mærkes på bundlinjen.
 • Budgettering og prognose for kommende år. Fx som forudsætning for beslutning om investering eller effektivisering. Jeg udvikler de værktøjer, virksomheden mangler og får styr på det, der er behov for at få styr på.
 • Udvikling af tillidsfulde relationer mellem og på tværs af ledere, medarbejdere og bestyrelse. Relationerne har markant betydning for mængden af arbejde vs. den handling, der kommer ud af det. Derudover har besværlige relationer en negativ effekt på motivationen hos alle
 • Udvikling af korte, effektive og handlingsorienterede møder.
 • Udvikling, implementering og gevinstrealisering af KPI'er.
 • Ledelsesmøder, teammøder og bestyrelsesmøder: Udvikling af koncept og mødefacilitering på en måde, der giver handling og opbakning.
 • Konkrete seminarer, events, workshops eller møder, hvor succes er afgørende.
 • Rekruttering, ansættelse, forhandling og onboarding af ledere og medarbejdere.
 • Afskedigelser og nedskalering.
 • Kompetenceudvikling. Udvikling af ledere, enkeltpersoner, teams og organisationen  via målrettet løft af de kompetencer, der er mest behov for at løfte hos den enkelte.

Eksempler på prisaftaler

Jeg afholder gerne et sparringsmøde uden beregning, giver gerne mine input til muligheder for at styrke virksomheden eller ledelsen ud fra situationen og behovet. Hvis virksomheden finder, at det kan betale sig at samarbejde med mig på den lange bane, plejer jeg at arbejde med faste pakker afhænging af virksomhedens størrelse

 • Små virksomheder / startups: 15.000/md. Jeg er til rådighed for de opgaver, der er behov for og udvikler de forhold, der giver mest effekt. 
 • Mellemstore virksomheder: 25.000/md. Jeg er til rådighed for de opgaver, der er behov for og udvikler de forhold, der giver mest effekt. Jeg faciliterer måske faste ledelses- eller bestyrelsesmøder og varetager visse administrative opgaver. 
 • Store virksomheder: 35.000/md. Jeg er til rådighed for de opgaver, der er behov for og udvikler de forhold, der giver mest effekt. Jeg faciliterer måske faste ledelses- eller bestyrelsesmøder og varetager visse administrative opgaver. Jeg er personlig sparringspartner/coach for ledelsen og  kan ved behov agere stedfortræder for de ledere, der måtte være behov for.
Alle aftaler kan iværksættes og afsluttes straks. Der kan også indgås andre former for aftaler - ovenstående er blot min mest normale praksis, og de plejer at betaler sig rigeligt hjem.